VM i Werfenweng 2003 Sølvmedalje
Hunde der har været...

A'Tebs Happy Of Royal Salute
Født: 26.09.96
Alder: 12 år
Vores hund nr.: 6
Far: Snowfall's Royal Salute
Mor: A'Tebs Peanut Butter
Team: Altid lead
FCI HD-status: A1
Øjenundersøgt/status: FRI
Højde/Vægt: 60cm - 22kg

HAPPY - KLIK på billedet for at se det i et større format...!

GULD HUNDEN HAPPY! Happy var gylden, (sort/grå/hvid) med brune øjne. Han har været vores trofæ af en leder-hund - en ener - et løbs unikum! Til det sidste har han løbet i vores pensionist team, og med fuld overbevisning stadig vundet adskellige børneløb! Han har fremvist i hvert et løb: power, hurtighed, udholdenhed og ydet konstant til sit yderste. Han var fanden-i-voldsk i selen men stadigvæk omgængelig. Happy havde nogle utrolig flotte og flydende bevægelser. Vi mener han til tid har været en af verdens bedste 4-6 hundespands-hund. Han har vundet alt der var værd at vinde for os. 1. plads i nordisk mesterskab 2001, sølv ved VM 2003, Bronze ved EM i 2004 og mange 1. pladser ved mindre løb i Danmark såvel som udlandet. Happy var en dominant type med et stort selvværd. Han elskede mad og kom altid første til godbidderne. Synet var dårligt det sidste halve år, men han holdt sin værdighed. Vores til dato bedste hund! Vi har 3 hunde efter ham, I Run Will (tæve), Morris (han) og Odin (han).

A'Tebs C-Zar Of Togo
Født: 13.06.95
Alder: 13 år
Vores hund nr.: 5
Købt hos: Kennel A`Teb i Randers
Far: A'Tebs Togo Of Bojar
Mor: A'Tebs Uniqa Of Atim
Team: Lead and wheel
FCI HD-status: A1
Øjenundersøgt/status: Fri
Højde/Vægt: 60cm - 24kg

CZAR - KLIK på billedet for at se det i et større format...!

CZAR var en stor smuk sort/hvid han hund med mørke brune øjne. Han havde hjernen til lead-dog pladsen. Han løb lead, i 2001 sammen med Happy, samt Adjack og Maxim som wheel i guld teamet, da Jan Erik vandt Nordisk mesterskab i Åsarna i Sverige. Han var meget stabil, en hund man "ikke så". Så snart han var i selen og starten var gået gjorde han sit bedste. De sidste år i løbskarrieren løb han wheel pga. sin størrelse og enorme indsats. Vildt mange gode løb og år er det blevet til i Danmark såvel Europa mfl. Med klump i halsen skrives dette, Czar vil savnes meget her...For os har han været uundværlig. Han har været meget hurtig og har vist en masse råstyrke til bakkerne og bjergene i sneen. Czar havde et meget roligt væsen, han var en god hund der aldrig gav problemer. Han fortjener en flids medalje for hans indsats for teamet. Hans sidste år gik han som leaderen af flokken i løbegården.

Team Amarox Tyr
Født: 20.09.01
Vores hund nr.: 8 Solgt marts 2008
Far: Team Amarox Ajax
Mor: Team Amarox Strimma
Team: Center
FCI HD-status: ?
Øjenundersøgt/status: ?
Højde/Vægt: ?

Thor - KLIK på billedet for at se det i et større format...!

THOR har vi pr. marts 2008 solgt til Harry Beier som hjælp til opstart til ny kører. Vi ønsker det bedste for Thor i hans nye hjem og har besøgt ham, og han er faldet rigtig godt til i den 3 mdr.s prøvetid. Thor er vildtfarvet med brune øjne. Thor er en dejlig kærlig hund. Han er en lidt usikker og forsigtig hund over for mennesker når han ikke har sele på. Han har været meget nem at indkøre, og han har en lethed og hurtighed som passer ind i vores team. Han er meget fysisk stærk og helt vild når han får sele på. Thor er en god legekammerat.Thor stammer fra meget gode Tex linier fra Ola Olafsson og Pia Ångstrøm, Sverige.

A'Tebs Adjack Of Atim
Født: 13.05.1994
Alder: 11 år
Vores hund nr.: 4
Købt hos: Kennel A`Teb i Randers
Far: Atim's Lucky Swede
Mor: New Trail's Costa
Team: wheel
FCI HD-status: ?
Øjenundersøgt/status: FRI
Højde/Vægt: 57cm - ca. 20-21kg

ADJACK - KLIK på billedet for at se det i et større format...!

ADJACK var sølvgrå/hvid med brune øjne. Bojar og Adjack er brødre og var noget forskellige hunde. Adjack var Wheel dog og har kørt gode løb hjem for os. Hans absolut højdepunkt i karrieren var som wheeldog i guld teamet, da Jan Erik i 2001 vandt Nordisk mesterskab i Åsarna i Sverige. Han var meget løbsivrig og vild efter at komme af sted. Så snart starten var gået gjorde han sit bedste. Adjack var uden sele en noget følsom hund. Han "snakkede" meget og var altid meget legesyg. Adjack fik desværre nogle tilbage vendende knuder i nakken på sine aldrende dage. Han blev 11 år, og blev aflivet sammen med Zacco./font>Zacco (ej FCI)
Født: 19.05.91
Alder: 14 år
Vores hund nr.: 1
Købt hos: Familie i Kibæk ved Herning
Efter: ukendte forældre
Familie/cykel-hund
Højde/Vægt: 58cm - ca. 20-22kg

ZACCO - KLIK på billedet for at se det i et større format...!

ZACCO købte vi af en familie i Kibæk. Han var vores 1. hund - en dejlig stor silver farvet Siberian Husky med isblå øjne. Han blev købt med henblik på familiehund, men blev også hundegårdshund som vores andre hunde og han elskede sit hundehus og at være ude. Løbsgener havde han ikke mange af, men han var med ved træningsstart og kunne lide at være med blandt de andre hunde. Det kneb for ham at følge med de hurtigste hunde, så kort tid efter træningsopstart valgte han selv fra og puttede sig i halmen i stedet for. Enkelte løb blev det dog til i DTK med 3-4 spand i hans unge dage. Men deltagelse i cykelløb, syntes Zacco var sjovt i hvertilfælde 1. dagen, her kørte Birgitte med ham og Bojar eller Nanoq for at have det sjovt og få en god oplevelse. Zacco var god til at opdrage og afrette hvalpe og han havde til det sidste sin plads og værdighed i flokken. Zacco blev 14 år og måtte aflives pga. alderdom og sygdom. 

A'Tebs Unto-Nanoq Of Atim
Født: 15.06.92
Alder: 14 år
Vores hund nr.: 2
Far: Atim's Lucky Swede
Mor: A'Tebs Kira
Team: wheel (tidl. lead)
FCI HD-status: ?
Øjenundersøgt/status: FRI
Højde/Vægt: 58cm - 20kg

NANOQ - KLIK på billedet for at se det i et større format...! NANOQ var sort/hvid, havde blå øjne med en lille brun blis i det venstre øje. Han gik leaddog hos os i 6 gode år. Han var 100% sikker til at dreje og var god på sne og til stressede løbssituationer. Han har været god til at lære fra sig og han har lært vores unghunde op. Da han ikke var blandt spandets hurtigste hunde længere, løb han som wheel-dog i nogle år, som cykelhund eller udlånt til Lars Bundgård. Nanoq var en meget stærk og viljefast hund, med god psyke, ligesom han var en meget tænkende hund. Nanoq blev 14 år. Han blev aflivet i januar 2007 pga. alderdom. Han var næsten blind og havde gigt. Han var igennem en stor øjenoperation, da han for 3 år siden mistede sit højre øje pga. en kraftig betændelses tilstand. Vi valgte da at indsætte en øjenprotese og han fik 3 gode og velfungerende år mere i flokken... Han havde en meget høj rang men trak sig noget tilbage i sit sidste år og nød at bo sammen med Bojar til det sidste.


A'Tebs A-Bojar Of Atim
Født: 13.05.94
Alder: 12 år
Vores hund nr.: 3
Far: Atim's Lucky Swede
Mor: New Trail's Costa
Team: lead
FCI HD-status: ?
Øjenundersøgt/status: FRI
Højde/Vægt: 59cm - 22,5kg

BOJAR - KLIK på billedet for at se det i et større format...!

BOJAR var sort/hvid med brune øjne. Bror til Adjack. Bojar var en flot bygget løbshund, men han kunne være lidt ukoncentreret. Han kunne løbe som lead-hund i hans unge dage. Han blev også brugt som cykelhund eller udlånt til Lars Bundgård da han var utrolig stabil. Han var dejlig nem og omgængelig med et godt sind. En afbalanceret hund, flokkens enspænder. Bojar blev aflivet sammen med Nanoq i Januar 2007. De fulgtes til det sidste. Han havde det sidste år en synlig knude på sit højre baglår som voksede meget. Dyrlægen mente ikke der var nogen mulighed for at fjerne den. Bojar og Nanoq havde helt klart en god alderdom og nød hinandens selskab. De 2 "gamle".

Snowfalls I Run Will
Født: 20.07.01
Alder: 9 år
Vores hund nr.: 7
Far: A'Tebs Happy of Royal Salute
Mor: Snowfalls Glen Fiddish
Team: lead
FCI HD-status: FRI
Øjenundersøgt/status: FRI
Højde/Vægt: 54cm - 16 kg

I Run Will

I RUN var sort/hvid, hun havde de smukkeste blå øjne og udstrålede en enorm frækhed og
energi i hendes unge år. Hun beviste i 2 sæsoner at hendes plads i spandet var i lead ved siden af
Happy. (vandt her bronze ved EM Fistc med Happy, Maxim og Thor i 2004).Hendes største løb var i 2003 hvor hun som wheeldog med Czar og Happy og Maxim i front vandt sølv ved vm i Fistc i Østrig. Hun var rigtig hurtig og udholdende med evnen til at sætte fart. Hun fik desværre en
kraftig nedtur efter en p-sprøjte med sygdommen struma som sidste led. Hun gik sine sidste år som maskot og diva her hos os. Hun havde et rigtig godt temperament og var nem at arbejde med. Hun fik også titel som teamets hvalpe passer.